Haladás

2014.11.11. 20:23

Iszlai Bence volt a Hali legjobbja

Az InStat játékoselemző rendszer kimutatás alapján Iszlai Bence volt a legjobb szombathelyi futballista az MTK (0-3) elleni vasárnapi bajnokin.

haladas.hu

Az Instat kimutatása alapján Iszlai Bence (182 pont) nyújtotta a legjobb teljesítményt vasárnap délután, második Gaál Bálint (179), harmadik Radó András és Halmosi Péter (172-172) lett. Érdekesség, hogy az MTK legjobbjának a kapus Hegedűs Lajos (214 pont) bizonyult.

De visszatérve Iszlaira. A középpályás kétszer lőtt kapura, de egyszer sem találta el.  Egyszer szabálytalankodott, kétszer viszont őt faultolták. Kilenc alkalommal veszített labdát, valamennyiszer az MTK térfelén. Viszont nyolcszor szerzett is labdát, négyszer a saját és ugyanennyiszer az ellenfél térfelén. Két csele közül az egyik jött be.

Négy szerelési kísérletéből kettő volt sikeres. Tizenhat párharcából tízet megnyert, a földön 13/9, a levegőben 3/1 a mutatója. Egy szögletet rúgott. Ami kiváló mutató, hogy 67 passzából nem kevesebb mint 61 pontos volt! Ebből 9/7 rövid, 55/51 középhosszú, 3/3 hosszú. 58 alkalommal pedig hozzá passzoltak. Kétszer próbálkozott olyan átadással, ami gólhelyzetben találta valamelyik csapattársát, mindkét passza sikeres volt. Tizenhétszer passzolt a hozzá legközelebb álló csapattársához, egyiket sem hibázta el. Leggyakrabban egyébként Halmosit és Rocchit (11-11 alkalommal) és Radót (8) kereste labdával,

A statisztika alapján Iszlai Bence volt a legjobb Hali-játékos az MTK ellen. Fotó: Unger Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!