Haladás

2014.10.30. 19:53

Iszlai Bence volt a legjobb a Győr ellen

A védekező középpályás az InStat játékoselemző rendszer alapján megtörte Tommaso Rocchi négy meccs óta tartó hegemóniáját.

haladas.hu

A Videoton, az FTC, a Pápa és a Dunaújváros ellen az InStat szerint olasz támadónk, Tommaso Rocchi volt a legjobb. Nos, a vasárnapi Győr ellen 2-0-ra elveszített bajnokin nem Rocchi végzett az élen.

A játékoselemző rendszer szerint Iszlai Bence volt a Haladás legjobbja, a 24 éves középpályás 184 pontot kapott. Második lett a 177 pontos Rózsa Dániel, harmadik a 171 egységet gyűjtő Schimmer Szabolcs.

Iszlai 19-ből 13 párharcot megnyert, ebből a földön 14-ből kilencet, a levegőben 5-ből négyet vívott meg sikeresen.Két lövéséből egy talált kaput. Öt cseléből négy ült, négyszer próbált szerelni, egy jött össze. Tizenhárom alkalommal adta el a labdát, ebből egyszer a saját térfelén. Háromszor szerzett labdát a saját térfelén, a győrin egyszer sem.

Iszlai Bencén semmi sem múlott a Győr ellen. Fotó: Unger Tamás

Két átadást fülelt le, 72 passzából 57 ment csapattárshoz. Három rövidpasszból egy, 63 középhosszúból 52, 6 hosszúból négy volt hibátlan. Egyszer szabálytalankodott, ötször viszont őt faultolták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!