Haladás

2015.04.18. 19:39

Jagodics Zoltán és Thomas Doll nyilatkozata

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás megbízott trénere és a Ferencváros edzője értékelte a szombati összecsapást.

Unger Tamás

Jagodics Zoltán: - Gratulálok az FTC-nek, megérdemelten nyertek. A múlt heti 7-0-s vereség után nehezen tudtuk kirángatni a csapatot a gödörből. Nagyon defenzíven kezdtünk, a cserékkel sem tudtuk felrázni a csapatot. Nem voltunk kezdeményezők, ennyi volt ebben a meccsben. A Videoton és az FTC elleni mérkőzéseket el kell felejtenünk, a következő meccsekre kell koncentrálni. Ahhoz, hogy megtartsuk NB I-es tagságunkat, vezetőknek, játékosoknak, szurkolóknak is dolgozniuk kell. A csütörtöki események hatással voltak a játékosokra, de nem befolyásolta őket a játékban. Arra nem tudok felelni, hogy Fehérrel és Iszlaival mire lettünk volna képesek - ez nem az én kompetenciám.

Thomas Doll: - Örülök a győzelemnek, fontos három pontot szereztünk. Jól kezdtük a meccset, sokat birtokoltuk a labdát, jókor szereztünk vezetést. Tudtuk, hogy múlt heti veresége után a Haladás bizonytalan lesz, csekély önbizalommal lép pályára, és a védekezésre összpontosít. A második félidőben még szerezhettünk volna gólt, de elégedett vagyok az eredménnyel. A hazaiak lezárták a területet, kevés helyünk volt,  nem kockáztattak - de ez teljesen érthető, egy 7-0-s vereség után a stabilitás a legfontosabb. Minden jót kívánok a Haladásnak a folytatásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!