Haladás

2014.11.24. 13:51

Kamíl Kopúnek volt a legjobb

Az Instat játékoselemző rendszer a Puskás Akadémia-Haladás (1-0) mérkőzésen Kamíl Kopúneket hozta ki a legjobb zöld-fehér futballistának.

haladas.hu

Kevés jó teljesítmény akadt a szombathelyi csapatban a szombat délutáni Puskás Akadémia-Haladás bajnokin. Ettől függetlenül természetesen az InStat játékoselemző rendszer ezúttal is elkészítette aktuális kimutatását.

E szerint a szlovák Kamíl Kopúnek volt a legjobb vendégfutballista, a középpályás 117 pontot ért el. Második a 113 pontos Jagodics Márk, harmadik Dvorschák Gábor, 108 egységgel.

Nézzük Kopúnek adatait. A futballista egyszer próbálkozott kaput eltaláló lövéssel, ami sikeresnek is bizonyult. Kétszer szabálytalankodott, őt viszont egyszer sem faultolták, egy sárga lapot kapott. Nyolcból hét párharcot megnyert, a földön mind a négyet, a levegőben négyből hármat. Támadásban 3/3 (háromból három sikeres) védekezésben 5/4 a mutatója. Egy sikeres szerelés fűződik a nevéhez.

Kopúnek felcsúti játékára nem lehetett panasz. Fotó: Unger Tamás

Kopúnek hét labdát szerzett, hatot a Haladás, egyet a Puskás Akadémia térfelén. 49 passzából 43 sikeres volt, ez 88%-os mutatónak felel meg. Ebből labdatartó passz (átadás a legközelebbi csapattársnak) 13/13, konstruktív (támadást építő) passz 36/30.

Leggyakrabban Schimmer és Dvorschák (8-8 alkalommal) és Jagodics (6) passzolt hozzá, míg a szlovák labdarúgó Iszlaival (7), Schimmerrel (6), Jagodiccsal játszott össze. Középhosszú passza 44/41, hosszú 4/1, rövid 1/1 volt.

Hat labdát adott el, ötöt az ellenfél, egyet a saját térfelén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!