Haladás

2014.07.31. 10:17

Katona Máté győzni megy Kecskemétre

A Haladás bal oldali védője úgy látja, még van mit csiszolni a hátsó alakzat játékán, ám előbb-utóbb minden rendben lesz.

Pum András

A Sopronból igazolt 24 esztendős bal oldali védőnek, Katona Máténak nincs egyszerű dolga. A korábban a Haliban remek teljesítményt nyújtó, ám nyáron az FTC-hez igazolt, a válogatottban is bemutatkozott Predrag Bosnjakot kell pótolnia. Katona az Újpest (0-1) ellen kezdőként végig a pályán volt.

A védő úgy véli, kell egy kis idő mire összeáll a Haladás.

Katona Máté mindenhol nyerni akar. Fotó: Unger Tamás

- Azt nem mondhatom, hogy összeszokottan, olajozottan működik már a védelmünk, hiszen még keveset játszottunk együtt - mondta Katona Máté. - Ami a saját teljesítményemet illeti, szerintem az Újpest ellen megoldottam a feladatomat, az viszont nagyon bánt, hogy nem sikerült nyernünk. Emiatt jócskán van bennem hiányérzet. Bízom benne, mihamarabb összeáll a játékunk, persze ezen még dolgoznunk kell. Kecskeméten - mint valamennyi találkozón - nyerni akarunk. Fiatal, átalakulóban lévő csapatuk van szombati ellenfelünknek, akik a Fradi elleni második félidőben nagyon stabilak voltak. Elöl a hórihorgas, remekül fejelő Darko Pavicsevicsre különösen oda kell figyelnünk. De mint említettem is, minden mérkőzésen a három pont a célunk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!