Haladás

2014.09.04. 09:14

Kedvezmények Haladás-klubkártyára

Már két üzletben is jár kedvezmény a Szombathelyi Haladás-klubkártya felmutatóinak.

haladas.hu

A Legea-Haladás Ajándékboltban (Szhely, Kossuth Lajos utca 20.) kiváltott klubkártyákra - kizárólag a kiváltás időpontjában -10 százalék kedvezmény jár valamennyi Legea-melegítőre.

A héten egyébként még csütörtökön és pénteken 10 és 16, szombaton pedig 10 és 12 óra között van lehetőség Haladás-klubkártya kiváltásra.

Szeptember 15-től csak klubkártya felmutatásával lehet jegyet vásárolni az NB I-es csapatok bajnoki és kupa-mérkőzéseire. A kártya kiváltása szeptember 15-ig ingyenes.

Varga Rita üzletvezető nyújtja át a klubkártyát Horváth Zsoltnak (zöld pólóban), Horváth Máténak (fehérben) és édesapjuknak, Horváth Ferencnek. Fotó: Unger Tamás

Az újdonsült kártyatulajdonosok

A Kovács György vezette Hairmaster Hajstúdióban (Szhely, Dózsa Gy. utca 5.) a Szombathelyi Haladás és Illés Akadémista-futballistái mellett a klubkártyával vagy/és bérlettel rendelkező Hali-drukkerek 20 százalék kedvezményt kapnak, nem csak a hajvágásból, hanem valamennyi szolgáltatásból.

Halmosi Péter régi-új frizurája is az üzletnek köszönhető

Cucu felesége, Halmosi Eszter is itt szépül (tovább)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!