Haladás

2016.09.04. 13:38

Két játékos távozott a Haladástól

A bal oldali védő Katona Máté távozott a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapatától, míg a támadó Petró Balázs egy évig kölcsönben az NB II-es Budaörsben futballozik.

Pum András

Katona Máté 2014 júliusában az NB II-es Soprontól érkezett a zöld-fehérekhez. A 2014/15-ös őszi szezonban 12 bajnokin kapott lehetőséget, majd 2015 telén a törökországi edzőtáborban Achilles-ín szakadást szenvedett. Felépülése után a 2015/16-os bajnokság őszi szezonját Sopronban töltötte, majd nyáron visszatért Szombathelyre. Katona Máté szerződése 2017. július 30-ig élt, ám most távozik a zöld-fehérektől.

Katona Máté távozott Szombathelyről

Egy másik zöld-fehér futballista is távozott, ám ő csak időlegesen. A 19 éves csatár Petró Balázs eddig egy NB I-es bajnokin lépett pályára a Haladásban, a 2016/17-es idényt kölcsönjátékosként a jelenleg az NB II. 18. helyén álló Budaörsnél tölti.

A keddi, Ferör-szigetek elleni válogatott mérkőzés után három hét szünetet követően szombaton folytatódik az NB I-es bajnokság. A legutóbbi négy meccsét megnyerő Haladás 18 órai kezdettel a felcsúti Pancho Arénában a Videoton FC vendége lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!