Haladás

2014.07.30. 11:22

Kezdődik! Százezres büntetés a Halinak

A Fegyelmi Bizottság keddi ülésén 100 ezer forintra büntette a Haladást, mert szurkolói az Újpest ellen megbotránkoztató rigmusokat skandáltak.

mlsz.hu

A Fegyelmi Bizottság a Haladás - Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a Haladást, szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt, 100.000 Ft, az Újpestet, szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt, 200.000 Ft pénzbüntetésben részesítette - írja az mlsz.hu.

Indoklás

A két csapat szurkolói több alkalommal, folyamatosan trágár kifejezéseket skandáltak a nézőtérről a Magyar Labdarúgó Szövetséggel kapcsolatban. Az Újpest büntetése azért 200.000 Ft, mert szurkolói ezen kívül is számos megbotránkoztató rigmust kiabáltak a mérkőzés alatt. A Fegyelmi Bizottság a sportszervezeteket és a szövetséget érintő sértő rigmusokat továbbra is bünteti. A hangsúly azonban nem azon van, hogy kit sértenek az adott szurkolói bekiabálások, hanem azon, hogy a trágár, sértő jelzők skandálása nem sporteseményre való viselkedés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!