Haladás

2014.08.26. 14:02

Király Gábor a Fulhambe igazolt

Az 1860 München ingyen szerezte meg öt évvel ezelőtt a 38 éves magyar kapust, most viszont közel 100 millió forintért adta el a londoni patinás klubnak.

haladas.hu

- Öt évet töltöttem az 1860 Münchennél, csodálatos időszaka volt az életemnek. Rengeteg embert megismertem, nagyon sokat tanultam és tapasztaltam. A jövőben is követni fogom az 1860 München körüli történéseket, de most úgy hozta az élet, hogy visszatérjek a szigetországba. Nem ismeretlen számomra az angol közeg, hiszen közel 150 mérkőzésen védtem már itt. Érdeklődtem Gera Zolinál, aki 3 évet, és a sechziges csapatársámnál,  Moritz Volz-nál, aki 6 évet töltött a Fulhamnél. A legrégebbi londoni klubba megtiszteltetés játszani és mindent megteszek , hogy hozzásegítsem a csapatot a feljutáshoz.  Az egész család költözik Londonba,a gyerekek már ott kezdik az iskolát szeptembertől. - nyilatkozta Király Gábor a kiralygabor.eu oldalon. - Köszönök mindent a sechzig szurkolóknak, azt hogy mellettem álltak és küzdöttek a csapatért.

A teljes cikk ITT OLVASHATÓ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!