Haladás

2015.10.01. 09:10

Körmenden is: Csak a Hali!

Szerda délután Körmenden vendégeskedett a Szombathelyi Swietelesky-Haladás hattagú küldöttsége.

haladas.hu

Szerda délután a körmendi Szociális Szolgáltató és Információs Központ, dr. Boros Barna intézményvezető meghívásának tett eleget a Szombathelyi Swietelsky-Haladás négy labdarúgója - Király Gábor, Ugrai Roland, Iszlai Bence, Leandro Martinez - vezetőedzője, Mészöly Géza és technikai vezetője, Vörös Csaba.

Az intézmény ellátottai az utóbbi időben rendszeres vendégei a Haladás meccseinek, és rendkívül boldogak voltak, amikor megtudták, a zöld-fehérek meglátogatják őket. A vendéglátók meghatóan szép műsorral várták a Haladás-küldöttséget, majd Mészöly Géza mesélt a zöld-fehérekkel kapcsolatos érdekességekről. A Haladás trénere hangsúlyozta, köszönik a meghívást, szívesen jöttek Körmendre, örülnek, ha a Haladás-szurkolótábora egyre csak bővül. Látszott egyébként, az otthon lakói nagyonis képben vannak nem csak Haladást, hanem a hazai és a nemzetközi futballt illetően. Miután a héten zajlanak a Bajnokok Ligája-csoportmeccsek, azok a találkozók is szóba kerültek.

A lakók kint voltak a Honvéd elleni Rohonci úti bajnokin, amikor Király Gábor fejjel tisztázott egy hazaadást - ezt ezúttal is felemlegették a kapusnak. Király amúgyis roppant népszerű volt Körmenden. Természetesen nem hiányzott a dedikálás és jónéhány közös fotó is készült. A házigazdák egy szép ajándékcsomagot adtak át, amelyben általuk készített párnák, képek és egyéb szép tárgyak lapultak. A szombathelyiek pedig egy dedikált labdát, poszterokat, kiszászlókat, Hali-karkötőket hoztak.

A vendéglátók leszögezték: eddig is szorítottak Halmosiéknak, de ezentúl még inkább a csapat mellett lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!