Haladás

2015.04.25. 19:12

Kovács László és Kuttor Attila nyilatkozata

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a két edző értékelte a 90 percet.

Unger Tamás

Kovács László: - A két nehéz helyzetben lévő csapat meccsét parádésan kezdtük - hamar lőttünk két gólt. Ám elkövettünk hibákat, amelyeket az ellenfél megbüntetett. A korábbihoz képest más összetételű csapattal játszottunk, le a kalappal a fiúk előtt, kitették a lelküket a pályán. Az utolsó pillanatig feszült, izgalmas és szerintem nézhető meccset vívtunk.Ugyanakkor néhány labdarúgónknál fizikális gondok jelentkeztek,emiatt a végére elfáradtak.

Kuttor Attila: - Két, nehéz helyzetben lévő együttes találkozott ma, ami rányomta bélyegét a játékra - a nagy tét miatt feszültek voltak játékosaink. Egy ilyen kezdés után óriási akaraterőről tettünk tanúbizonyságot azzal, hogy kiegyenlítettünk. Az utolsó percig bíztuk magunkban, sőt, győzelmi esélyünk volt. Végig kitartottunk a taktika mellett, amelyet elterveztünk, ez komoly fegyvertény - a csapat fokozatosan tanult bele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!