Haladás

2015.03.04. 12:14

Lánykérés a Haladás-stadionban!

Három éve a Hali-pályán találkozott először Rita és Tamás, harmadik évfordulójukon Tamás a lelátón megkérte párja kezét.

Pum András

Olyanról már hallottunk - sőt, hírt is adtunk - hogy egy házasulandó pár a Haladás-stadionban tartja esküvő előtti fotózását, és olyanra is volt példa, hogy a friss házasok az "igen" elhangzása után, esküvői ruhában elvégzik a meccs kezdőrúgását. Olyanra viszont nem nagyon emlékszünk, hogy valaki a stadionban kérje meg párja kezét.

- Gyermekkorom óta járok Haladás-meccsre, sárban-hóban-esőben, az első,- és másodosztályban egyaránt ott voltam és ott vagyok a lelátón - mesélte Tamás. - Rengeteg élmény fűz a stadionhoz. Ráadásul három évvel ezelőtt, március 1-jén itt ismertem meg a most már menyasszonyomat, Ritát. Az internet világának köszönhetően már személyes találkozásunk előtt kommunikáltunk, de az első randit három évvel ezelőtt a stadionba beszéltük meg - függetlenül attól, hogy aznap nem volt meccs. Sokat beszélgettünk a sötétben a stadion székein üldögélve, ott, ahol egyébként rendszeresen helyet foglalok a meccseken. Azóta együtt vagyunk, és a rá következő két évben március 1-jei napokon ugyanúgy itt találkoztunk és nosztalgiáztunk. Egyébként a párom korábban is járt Hali-meccsre, és azóta is kijön, ha teheti.

- A mostani évfordulónkat szerettem volna különlegessé tenni - a stadionban ugyanis megkértem Rita kezét! - folytatta Tamás. - Előzőleg az elmúlt közös három évünkről - fényképek formájában - összeállítottam egy 17 perces rövidfilmet, amit az eredményjelzőn készültem lejátszatni. Ő semmit sem sejtett az előkészületekből, ugyanúgy, mint korábban, 18 órakor találkoztunk a - meccsnap nem lévén - üres stadion előtt. Bementünk a lelátóra, - ahol én előzetesen elrejtettem egy csokor virágot - helyet foglaltunk és már indult is a vetítés Rátz Albertnek köszönhetően, tökéletes időzítéssel. Rita könnyekig hatódott, nagyon tetszett neki. És a végén a kérdésemre, hogy összekötné velem az életét, igennek válaszolt! Nagyon boldog vagyok, és ezúton is köszönöm a klub vezetőinek, hogy az első pillanattól fogva segítettek, és lehetővé tették e nem mindennapi lánykérést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!