Haladás

2015.01.17. 14:15

Leandro Martínez testvére is a Halival edz

A Győri ETO támadójának öccse, Emanuel próbajátékon szerepel a Szombathelyi Swietelsky-Haladás együttesében.

Pum András

Mint ahogy Szentes Lázár, a zöld-fehérek vezetőedzője tavaly decemberben megemlítette: nagy változások várhatóak a Haladás játékoskeretében. Egyelőre hárman távoztak: Dvorschák Gábor két és fél évre az NB II-es Mezőkövesd-Zsóryhoz, Szakály Attila szintén ugyanennyi időre a szintén másodosztályú ZTE-hez igazolt, míg az ukrán Andrij Jefremov tavasszal kölcsönben a szlovák harmadosztályú Russel Gabcikovo (Bős) gárdájában futballozik.

Az érkezők oldala egyelőre rövidebb: csupán a német SV Seligenportenből hazatérő 23 éves Nagy Patrik kötelezte el magát a Rohonci útra - a középpályás két és fél évre írt alá.

Ám a lista hamarosan bővülhet. A Haladással készülő Dudás Ádám, Raffaele Alcibidae, Andrea Mancini és Leandro Martínez a tervek szerint még a szerdán kezdődő törökországi edzőtábor előtt szignózza szerződését. És ugye ott lehet  még az érkezők listáján a hétfőtől a vasiakkal tréningező román kapus, Laurentiu Branescu, esetleg Emanuel Martínez. Hogy utóbbi kicsoda? Leandro Martínez öccse és mindenfajta kötelezettség nélkül próbajátékon szerepel a Halinál. Emanuel hétfőn tölti be 20. életévét, szabadon igazolható és a pálya bal oldalán bármely poszton megállja helyét. Sorsáról még nem döntöttek.

Emanuel Martínezt (labdával) teszteli a szombathelyi klub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!