Haladás

2014.11.17. 14:00

Ligakupa: Egy lépésre a továbbjutástól

A labdarúgó Ligakupa utolsó, 6. fordulójában kedden 14.30-kor a Rohonci úton az első helyen álló Haladás a harmadik Lombard Pápát fogadja.

haladas.hu

A nyolc csoport első két helyezettje jut tovább az egyenes kieséses szakaszba –   a G-jelűt vezető szombathelyiek fél lábbal már a legjobb 16 között vannak. Amennyiben ugyanis nyernek, vagy döntetlent játszanak a Pápa ellen, csoportelsőként jutnak tovább. Ha a pápaiak minimum öt góllal nyernek, megelőzik a zöld-fehéreket, és ha a soproniak is legalább három találattal győznek Siófokon, ők is. Az első körben Pápán egyébként a Haladás 2-0-ra diadalmaskodott.

– Egyértelműen a győzelem a célunk, nem számolgatunk, nem vesszük félvállról a meccset, hiszen még nem jutottunk tovább – mondta Szentes Lázár, a vasiak vezetőedzője - Noha az esőzés miatt vélhetően nem a legjobb lesz a Rohonci úti pálya talaja, szorgalmaztam, hogy mindenképpen ott, és ne a műfüvön játszunk. Medgyes Zoltán, Tihanyi Olivér és Halmosi Péter sérült.

Várható összeállítás: Mursits – Zsirai, Fehér, Hirschler, Katona – Szakály, Jefremov – Városi, Nagy O., Gyurján B. – Zamostny.

Nagy Olivér kezdő lehet a Pápa ellen. Fotó: Unger Tamás

A G-csoport állása: 1. Szombathelyi Haladás (10-3) 10, 2. Sopron (5-5) 7, 3. Lombard Pápa (4-5) 7, 4. Siófok (3-9) 4 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!