Haladás

2014.10.31. 21:05

Mátyus János: Nem érdekel a Haladás!

A Nyíregyháza edzője, Mátyus János és egyik labdarúgója, Huszák Tamás nyilatkozott a szombat délutáni mérkőzéssel kapcsolatban.

haladas.hu

- Nem érdekel a Haladás ! Engem csak egy csapat érdekel most a világon, az pedig a Nyíregyháza Spartacus ! Itt élek pár napja, nagyon megkedveltem az itt lakó embereket, a klub dolgozóit, a várost. Egy célom van, hogy bent tartsam a Szparit az első osztályban, és minden idegszálammal erre koncentrálok. A hétvégén a legfontosabb, hogy itthon tartsuk a három pontot. Nehezíti a helyzetünket, hogy a sérültekre még nem számíthatok, ami főleg elől okoz fejtörést, de elvállaltam ezt a feladatot, és meg fogom oldani. még ha nem is játssza majd teljes mértékben azt a csapat, amit én hosszú távon szeretnék - mondta Mátyus János vezetőedző a Nyíregyháza honlapján.

- Hazai győzelmet tudok elképzelni a Haladás ellen. Mindkét együttesnek nagyon fontos lesz a találkozó, de úgy érzem jobbak vagyunk. Edzéseken sokat dolgozunk, és a taktikai elemeket is sokat gyakoroljuk, mellyel eredményesek lehetünk. Tudom, hogy nagy a nyomás a csapaton a győzelmi kényszer miatt, de engem például feldob a nagy elvárás, és a többiek is nagyon várják már a hétvégi találkozót. Azt látjuk, hogy a Haladásnál is vannak sérültek és hiányzók, de mi csak magunkkal foglalkozunk, a saját játékunkat kell játszanunk - fogalmazott a nyírségi csapat hivatalos honlapján Huszák Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!