Haladás

2015.02.07. 19:46

Megérkeztek Halmosiék Bergamóba

Nem egészen tíz órás buszút után este háromnegyed hatkor megérkezett a Szombathelyi Swietelsky-Haladás az olaszországi Bergamóba.

haladas.hu

Szombat reggel nyolc órakor gördült ki a Haladás játékosait és stábját szállító busz a Rohonci útról - az úticél a 752 kilométerre fekvő bergamói Hotel La Muratella volt, ahol öt napon keresztül edzőtáborozik a csapat. A játékosok főleg kártyázással, filmnézéssel ütöttek el az időt, és mivel több megállót is beiktattak a programba, a nagy távolság ellenére nem volt annyira fárasztó az utazás. Egy változás történt az utazó keretben, a próbajátékos Vieira is a csapattal tartott.

Halmosiéknál azért a kártya volt az úr

Petrucci Haladás-szerkóban

Iszlai is veri a blattot

A csapat az eredetileg tervezett 19.30-hoz képest már 17.45-kor elfoglalta bergamói szállását (Fotók ITT), majd megvacsorázott, ezután a játékosok pihenőre tértek. Bergamóban egyébként jelenleg körülbelül három-négy fok lehet, és korábban havazott is. Vasárnap a reggelit követően erőnléti edzés vár a játékosokra, majd ebéd. Délután a hoteltól egy kilométerre fekvő, kis stadionnal körülvett füves vagyműfüves pályán edz a gárda.

Este háromnegyed kilenckor pedig a helyszínen, Milánóban tekintik meg az Internazionale-Palermo Serie A-s bajnokit.

A légió. Caroletti, Rocchi, Mosconi, Vieira, Alcibiade, Martínez, Petrucci, Branescu. Mancini pedig fényképezett...

Kövess és lájkolj minket facebook oldalunkon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!