Haladás

2014.10.07. 19:05

Újra Rocchi vitte el a pálmát

Az InStat játékoselemző rendszer a Videoton és az FTC elleni bajnokik után a Pápa ellen is Tommaso Rocchit hozta ki a Haladás legjobbjának.

haladas.hu

A játékoselemző rendszer összesen 40 szempont alapján méri a labdarúgók teljesítményét egy-egy bajnokin. Korábban beszámoltunk, hogy a Videoton és az FTC ellen - legalábbis a statisztikák alapján - Rocchi volt a legjobb Hali-futballista.

A Lombard Pápa ellen 2-0-ra megnyert meccsen a Haladás-futballisták közül ismét Tommaso Rocchi nyújtotta a legjobb teljesítményt, az olasz csatár 181 pontot gyűjtött össze. Második lett a 166 pontos Jagodics Márk, harmadik 155 egységgel Radó András.

Egy kicsit szemezgessünk. Rocchi három kapuralövése közül kettő eltalálta Szűcs kapuját, 23 passzából 17 jó helyre ment. Ezek közül a rövidpasszos mutatója 5/5, a középtávoli passzoknál ugyanez 18/12. Hosszú átadásra nem vállalkozott (0/0). Rocchi leggyakrabban Gaálnak, Szakálynak és Radónak passzolt a meccsen. Összesen 37-szer passzoltak hozzá a társak, kétszer lesen állították meg (Tudjuk, az egyik valójában nem volt az.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!