Haladás

2017.03.12. 09:06

Mészöly Géza: A szünetben letargikus állapotban voltak a játékosok

A két vezetőedző értékelte az FTC-Szombathelyi Swietelsky-Haladás (3-1) OTP Bank Liga-mérkőzést.

Pum András

Thomas Doll: - Nagyszerű első félidőt produkáltunk, megmutattuk, képesek vagyunk a korábbinál jobban futballozni. Együtt mozogtak a játékosok, igaz a meccs elején fent védekeztünk, ami rejtett magában némi kockázatot, tekintve, hogy az ellenfél lekontrázhatott volna bennünk. Sok szép gólt láthattunk, a széleken rengeteg támadást vezettünk. Szünet után is jól kezdtünk, szerettük volna nullára lehozni a mérkőzést, úgy, hogy közben újabb gólokat szerzünk. Ám visszahoztuk az ellenfelet a meccsbe, de ennek ellenére örülök a győzelemnek.

Mészöly Géza: - Hamar hátrányba kerültünk, ami nem csak az első félidő, hanem az egész mérkőzését képét meghatározta. Az FTC nagyszerűen játszott, ugyanakkor a harmadik gólja számunkra nagyon bosszantó volt. A szünetben letargikus állapotban voltak a fiúk, de a második félidőre összeálltak, igazi csapatként küzdöttek. Ez csupán szépségtapasz, de a folytatáshoz fontos, erre muszáj építenünk. Sovány vigasz, hogy megnyertük a második félidőt, de még egyszer mondom, fontos lehet a jövőt tekintve. Bamgboyét sajnos sérülés miatt kellett lecserélnem, pedig az ő mozgékonyságára nagy szükségünk lett volna. Jancsó nagyszerűen játszott, szép gólt rúgott, de elfáradt, le kellett cserélni. Gratulálok az FTC-nek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!