Haladás

2017.02.25. 21:59

Mészöly Géza: Az Újpest ellen ennél több kell

Így látta a Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Újpest FC (0-2) mérkőzést a két vezetőedző.

Pum András

Mészöly Géza: - Csapatom jól küzdött, a korai, nagy hibából szerzett gól sem fogott meg bennünk. Voltak helyzeteink, igaz ezek nem százszázalékos ziccerek voltak. Nem mondhatom, hogy nem tett meg mindent a csapatom ma, de a lényeg, hogy ez a teljesítmény nem volt elég az Újpest ellen, egy ilyen kaliberű gárda ellen ennél több kell. A második félidőben rendben volt a védekezésünk, a vendégeknek nem voltak helyzetei. Ezért is bosszantó, hogy a végén még egy gólt kaptunk. Ami Calventét illeti, ma nem tudta azt nyújtani, amit az edzéseken és a felkészülési mérkőzéseken láttunk tőle.

Nebojsa Vignjevics: - A Haladást mindig nehéz legyőzni, különösen idegenben. Az első félidőben nagy harc, taktikai csata folyt a pályán, a csapatok a másik támadását igyekeztek elsősorban megakadályozni. Nem volt szép futball. Jókor szereztük a vezető gólt, ezt követően a Haladás pontrúgások után veszélyeztetett. Kétségtelen, más taktikával léptünk pályára, mint legutóbb a Videoton ellen. Ennek az is oka volt, hogy a középpályáról Bardhi és Diarra személyében két kreatív játékosom hiányzott, a helyükön futballozó Sztankovics és Windecker kevésbé képes irányítani a játékot. Gratulálok együttesemnek és sok sikert kívánok a folytatásban Mészöly Gézának és csapatának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!