Haladás

2015.05.30. 20:39

Mészöly Géza és Benczés Miklós nyilatkozata

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a két edző értékelte a Haladás-Puskás Akadémia (3-0) összecsapást.

haladas.hu

Mészöly Géza: - Nagyon sokat tett a csapat a győzelemért, rettentő boldog vagyok, de még le kell, hogy ülepedjenek bennem a dolgok. Rengeteget dolgoztunk a héten, igazi teammunka volt, a szakmai stáb valamennyi tagja odatette magát, nem voltak rossz dolgok a fejünkben, csak pozitív gondolatok. Fantasztikus csapatteljesítmény eredménye a mai siker. Van egy olyan vezetés a csapat mellett, amelyet nagyon sajnáltam volna, ha kiesik a Haladás. Óriási jövő van a csapatban. Nem szeretném kihagyni a szurkolókat sem, csodálatos estét varázsoltak. Óriási taktikai csata dúlt a pályán, a 3-0 sima győzelemnek tűnik, de nem volt könnyű meccs. Lencse és Tischler semlegesítése hatalmas energiákat emésztett fel. Rocchit még hamarabb szerettem volna pályára küldeni, Martinez sérülésből tért vissza. A bajnokság végére hihetetlenül profin dolgoztak az olaszok és a magyarok együtt. Ami Radót illeti, végre egy olyan magyar csatár, aki rá meri vinni a labdát ellenfelére, és ki is tudja cselezni. A jövőmről pedig a jövő héten beszélek a vezetőkkel.

Benczés Miklós: - Gratulálok a Haladásnak és Mészöly Gézának ahhoz, hogy elérték a céljukat, a bentmaradást. Nem ezt a befejezést vártam a csapattól, csalódott vagyok. Azért kezdtünk öt védővel, mert a középpályánk foghíjas volt, öt játékosunk hiányzott. A büntető meghatározta a mérkőzés végkimenetelét, a Haladás és közönsége egymásra talált. Mindent elkövettünk az egyenlítésért, de Lencse kiállítása végképp megpecsételte a sorsunkat, ezután örömfutballba ment át a Haladás játéka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!