Haladás

2015.08.01. 19:40

Mészöly Géza és László Csaba értékelése

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Mészöly Géza és László Csaba elemezte a Szombathelyi Swietelsky-Haladás-MTK (2-2) bajnokit.

haladas.hu

Mészöly Géza: - Nagyon sokminden kavarog a fejemben, már voltam az öltözőben, megpróbáltam lelket önteni a fiúkba. Ha a futball pontozásos játék, akkor az első félidőben hihetetlen előnyre tehettünk volna szert. Tudtuk, hogy a két gól nem elég, kellett volna egy harmadik is. Nagyon sajnálom, hogy a második félidő elején gólt kaptunk, ráadásul a mi szabadrúgásunk után lekontráztak bennünk. A második játékrészben is több olyan ziccerünk is volt, amit tovább kellett volna passzolni és akkor szinte biztos gól. Már az első félidőben is nagy árat fizettünk a kihagyott helyzetekért, és a másodikban is volt három-négy komoly lehetőségünk. Nagyon bosszantó húsz másodperccel a lefújás előtt gólt kapni. Élvezetes, közönségszórakoztató meccset játszottunk amelyen két értékes pontot veszítettünk.

László Csaba: - Mindkét csapatnak gratulálok. Az első félidőnk katasztrofális volt, ilyen rosszul még egyszer nem tudunk játszani. A szünetben rendbetettük a dolgokat, a két cserével megleptük a Haladást. Szépítésünk után megpróbáltuk megszerezni a második gólunkat, ám közben helyezkedési hibák miatt esélyt adtunk a vasiaknak, hogy növeljék előnyüket. Hegedűs Lajos nálam 10-esre védett és a sokat szapult magyar futballban ezt a meccset lehetett élvezni. A csapat érdemelte meg a döntetlent, nekem annyi közöm volt hozzá, hogy a szünetben kettőt cseréltem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!