Haladás

2015.11.28. 18:23

Mészöly Géza és Nebojsa Vignjevics nyilatkozata

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás és az Újpest vezetőedzője a sajtótájékoztatón értékelte a mérkőzést.

haladas.hu

Mészöly Géza: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, ha vezetünk 2-0-ra, senki sem szólhatott volna egy szót sem. Gondolok itt Halmosi Péter lövésére és Németh Márió lehetőségére. Utána viszont könyörtelenül kihasználta a hibáinkat az Újpest, gólra gólt szerzett, egyszerűen felőrölt bennünk - ma mindenképpen jobb volt. Pedig próbáltunk egységesek lenni, ám lehetőségeinkből a kaput sem találtuk el. Gratulálok az Újpestnek.

Nebosja Vignjevics: - Nagyon örülök a győzelemnek, nem csak az eredmény miatt, hanem mert egész végig jól játszottunk, kontrolláltuk a meccset  egy hazai környezetben nagyon erős Haladás ellen, amely ma nem volt annyira a topon. Jókor szereztük az első gólt, jött a második találat, majd a második félidőben feltettük az i-re a pontot. Nem csak a bal oldalon, hanem a jobb szélen és középen is sikerült megbontanunk a szombathelyieket. Nem hagytunk területet a hazai csatároknak sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!