Haladás

2015.07.19. 19:47

Mészöly Géza és Thomas Doll nyilatkozata

A Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza, és az FTC mestere, Thomas Doll értékelte a találkozót.

haladas.hu

Mészöly Géza: - Kicsit megilletődötten kezdtünk, a váratlan megoldásokat, a kreativitást hiányoltam néhány játékosomtól. A szünetben bátrabb játékot kértem a fiúktól - ennek meg is lett az eredménye. Sok labdaszerzésünk volt, támadólag léptünk fel, megvolt az esélyünk, hogy kiegyenlítsünk. Igaz, az FTC kontrái is veszélyesek voltak, Király Gábor nagy bravúrokat mutatott be. Gratulálok csapatomnak, emelt fővel hagyhattuk el a pályát, a következő mérkőzéseken még többet kell dominálnunk. A Fradinak sok sikert kívánok az Európa-liga visszavágóra.

Thomas Doll: - Minden jót kívánunk Halmosi Péternek, sajnáljuk, hogy ilyen súlyos sérülést szenvedett. Jól kezdtük a meccset, többé-kevésbé irányítottuk is. Ám mivel nem szereztük meg a második találatot, a saját dolgunkat nehezítettük meg. Lehetett látni, hogy a csütörtöki, Zseljeznicsar elleni meccs sokat kivett a fiúkból, elöl nem tudtuk megtartani a labdákat. A Haladás magára talált és nem lett volna meglepetés, ha gólt is szerez. Szombathelyen nehéz nyerni, sok sikert kívánok kollégámnak a folytatásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!