Haladás

2017.04.01. 21:04

Mészöly Géza: Örülök, hogy Király Gábor szülinapján sikerült nyernük

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Mezőkövesd (4-2) mérkőzést értékelte a két együttes vezetőedzője.

Pum András

Mészöly Géza: - Jómagam az Újpest-meccs napján ünnepeltem születésnapomat, akkor sajnos kikaptunk, örülök, hogy Király Gabi szülinapján nyert a csapat. Mondtam is neki, ma nem csak ő, hanem a győzelem miatt én is nagyon boldog vagyok. Kétségtelen, a korai vezetésünk után a tizenegyes fordulópontja volt a mérkőzésnek, de a csapat sokat is tett érte, különösen David  Williams, aki nem ismert elveszett labdát, és a büntetőt kiharcolta. Több jó egyéni teljesítmény is akadt nálunk, de csapatként is jól futballoztunk. A mérkőzés elején ugyan kicsit görcsösen játszottunk, de nagy védekezési hibát nem követtünk el, miközben éreztem, hogy gólt szerezhetünk. Az első félidő után a másodikra ritmust váltottunk, ez hozta meg a sikert.

Mészöly Gézának csak a meccs elején volt oka idegeskedni

Tomiszlav Szivics: - Egy jó első félidőt játszottunk, sokat volt nálunk a labda, sajnos a tizenegyes befolyásolta a mérkőzést. Szerintem egy méterrel a vonalon kívül történt az eset, ha én hibázok, elnézést kérek, ha a bíró hibázik, ő is elnézést kér? Aztán kiegyenlítetté vált a játék, mi mentünk előre az egyenlítésért, emiatt sok szabad területe volt a Haladásnak, amit ki is használt. Gratulálok a Haladásnak a győzelemhez. Komoly védelmi hibákból kaptuk a gólokat, de hétről-hétre kidől egy védőm, szóval nem egyszerű a helyzet. Kiegyenlített a bajnokság, bárki meg tud verni bárkit, viszont ahhoz, hogy sikeresek legyünk, ki kell javítanunk a hibáinkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!