Haladás

2015.05.16. 07:29

Mészöly Géza: Rettentően büszke vagyok a csapatra!

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Mészöly Géza és Mátyus János értékelte a 90 percet.

haladas.hu

Mészöly Géza: - Rettentően büszke vagyok a csapatra! A szünetben összenéztünk a fiúkkal, és mondtam nekik: igenis képesek gólt, gólokat szerezni - ezt nem a kötelező edzői optimizmusom sugallta. Noha a Nyíregyháza remek fizikumú játékosokból áll, már az első félidőben is tudtunk jó akciókat vezetni. Rocchi beállása nagyot segített a csapaton, sokkal jobb állapotban van, mint korábban, oda kellett rá figyelniük a nyíregyháziaknak.  Szerkezetet váltottunk és szerencsénk is volt. De szerencséje annak van, aki megdolgozik, tesz érte. Nem akarom eltúlozni a dolgokat, de fantasztikus teljesítmények voltak ma a csapatban. Büszke vagyok játékosaimra, fantasztikus napot szereztek számomra és remélem szurkolóink számára is. Ezzel a mentalitással kell futballoznunk a hátralévő két bajnokin is.

Mátyus János: - Már kézben volt a találkozó, amikor a második félidőben történt komoly változást nem tudtuk annyira kontrollálni, mint szerettünk volna. Korábban sok lehetőségünk volt eldönteni a meccset, ám ezeket kihagytuk. Szánalmas, amikor egy edző a külső körülményekre hivatkozik, de a második hazai gól előtt óriási faultot nézett el a játékvezető. Ami Rocchit illeti, múlt vasárnap Rómában egy focimeccsen találkoztam vele - tényleg így volt - nem hittem, hogy pár nap múlva megpecsételi a sorsunkat - de ezt tette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!