Haladás

2015.07.07. 19:16

Mészöly Géza: Utoljára Pelé rúgott ilyen gólt

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza értékelte a ZTE (1-3) elleni felkészülési mérkőzést.

Pum András

Kedd este némileg váratlan, 3-1-s vereséget szenvedett az ősi rivális, NB II-es ZTE-től a Haladás. Az első félidő még rendben volt, a másodikban a két zalai csereember két gólt rúgott, majd hiába szépített Sasa Popin, szegény Gyürü László a középkezdésből gólt kapott.

- Az első félidőben jó volt a szárnyjátékunk, többször is kijátszottuk a labdákat a szélekre,  viszont a pontos beadások hiányoztak - jelezte Mészöly Géza, a zöld-fehérek vezetőedzője - Nem mentségként mondom, de délelőtt is edzettünk (Ezt tanúsíthatjuk, a Kondics utcai gyakorlásból 20 percet néztünk, de álló helyünkben  is folyt rajunk a víz - a szerk.). Szünet után is sokat dolgoztak játékosaim, de az egyéni hibák megpecsételték sorsunkat. Pedig nem tapasztalatlan együttes lépett pályára ekkor sem, hét labdarúgó is NB I-es múlttal rendelkezik közülük. A csapat tartását mutatja, hogy 0-2 után is felálltunk, mentünk előre, de aztán kaptunk egy olyan gólt, amilyet utoljára Pelé rúgott. Bosszantó, hogy a felkészülési meccseken eddig összesen csak két gólt rúgtunk, de ezt a sok munkára fogom. Fásult a csapat, de ez ebben az időszakban így van rendjén - ám a folytatásban már többet szeretnék látni a fiúktól. Mindenesetre az utolsó két meccsen már nem sorokat cserélek.

- Mi a véleménye Popinról?

- Ma délelőtt edzett velünk először, kellemetlen stílusú csatár, nem csak a gólja miatt voltam elégedett vele. Magam is védő voltam, sosem szerettem az ilyen erőszakos csatárok ellen játszani. A héten velünk készül, hétvégéig eldől, marad vagy megy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!