Haladás

2014.04.12. 12:53

Mindegy, ki lövi a gól(oka)t

Hrepka Ádámot zavarja, hogy tavasszal még adós a gólokkal, de azt mondja: a Honvéd ellen az a legfontosabb, hogy nyerjen a csapat, a gólszerző(k) személyes másodlagos.

Pum András

A tavaszi hat bajnokin háromszor volt kezdő, kétszer pedig a kispadon ült a Szombathelyi Haladás télen igazolt csatára, Hrepka Ádám. A 27.születésnapját jövő kedden ünneplő támadó ugyan többször is helyzetbe került tavasszal, ám gólt még nem sikerült szereznie.

Hrepka egyébként a 2009/2010-es bajnokság őszi szezonját kölcsönben Kispesten töltötte, méghozzá meglehetősen jó mutatókkal: 13 bajnokin ötször talált a hálóba.

- A korábbi betegségem már a múlté, Artner Tamás viszont olykor más szerkezetben játszatja a csapatot, ezért nem voltam kezdő például legutóbb a Puskás Akadémia ellen - mondta Hrepka Ádám. - De nincs ezzel gond, vasárnap viszont vélhetően ott leszek a pályán, hogy milyen poszton, az végülis mindegy. Ami a Honvédot illeti, anno amikor Sisa Tibor volt az edzőm, rendszeresen játszottam, jól ment a futball, rugdostam a gólokat. Majd Sisa télen ment, érkezett az olasz Massimo Morales...nos vele nem igazán jöttem ki, maradjunk annyiban, érdekes sztori volt a kettőnké. Kölcsönben szerepeltem Kispesten, ahonnan aztán télen házi gólkirályként távoztam.

Hrepka Ádám hajt, küzd, ám a gól még várat magára. Fotó: Ohr Tibor

- A mostani Honvéd két vereség után érkezik a Rohonci útra. Gödörbe került a piros-fekete csapat?

- A legutóbbi, Diósgyőr elleni meccsüket látva nagy gödörben nem nagyon lehetnek. Néztem a meccset, és nagyon balszerencsés gólt kaptak. Tehát nem lesz egyszerű dolgunk, de itthon mindenképpen nyerni kell. Jól megy a csapatnak, mindenki örül a jó szereplésnek - természetesen én is! - ám mivel még nem találtam a kapuba, jókora hiányérzetem van. De azt is mondhatom, hogy emiatt kicsit görcsösnek érzem magam. Jót tenne tehát egy gól, remélem vasárnap betalálok, bár a lényeg, hogy a csapat győzzön, mindegy, hogy ki lövi a gólt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!