Haladás

2015.03.05. 13:36

Minden meccs élethalálharc

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás belső védője, Fehér Zoltán tudja, hogy kőkemény meccs vár szombaton Pécsett a csapatra.

Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás rutinos, 33 éves játékosa, Fehér Zoltán 2012. nyarán szerződött a Győri ETO-tól a Haladáshoz. Nyugodtan mondhatjuk, az utóbbi évek egyik legjobb igazolása volt a már több poszton is helytállt- eredetileg belső védő - szerződtetése. A 259 NB I-es meccsén öt gólnál járó Fehér a szombati, pécsi meccs kapcsán elmondta: a döntetlen egyik csapatnak sem jó, a Hali nyerni megy a Mecsekaljára.

- Ez valódi hatpontos meccs lesz, ez nem is kérdés - mondta Fehér Zoltán. - A nagy tét miatt feszült hangulatú mérkőzésre számítok, fontos lesz, melyik csapat koncentrál jobban - ez ugyanis sorsdöntő lehet. A pécsiek nyertek Újpesten, edzőjük, Robert Jarni rendesen összerakta csapatát, látszik, hogy sokat gyakorolták, amit játszanak. Egyáltalán nem véletlen tehát az újpesti sikerük. Ami minket  illet, a lefújás után örültünk a Diósgyőr elleni döntetlennek, ám miután megtudtuk, hogy győzött a Pécs, már kevésbé voltunk boldogok. Ettől függetlenül sokkal jobban nézünk ki mint ősszel, stabilabbak vagyunk, persze mondhatok én bármit, az eredmény az, ami számít. Nyerni akarunk, nagy lökést adhatna egy pécsi győzelem. A döntetlen senkinek sem lenne jó, igaz, a vereség még rosszabb. De mondom, mi nyerni utazunk Pécsre, számunkra valamennyi meccs élethalálharc.

Fehér Zoltán biztos pontja a Haladás védelmének. Fotó: Szendi Péter

Fehér Zoltán múlt héten két évvel hosszabbította meg 2015. nyarán lejáró kontraktusát.

- A vezetők jelezték, szeretnék ha meghosszabbítanám nyáron lejáró szerződésemet, és mert jól érzem magam a Haladásban, rábólintottam az ajánlatukra. Reális esély van rá, hogy Szombathelyen fejezem be pályafutásomat - zárta szavait Fehér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!