Haladás

2014.10.23. 12:42

Munkába állt Szentes Lázár

Szerda este és csütörtök délután is edzést vezényelt játékosainak a Haladás kedden kinevezett vezetőedzője, Szentes Lázár.

Pum András

Napi egy tréninggel készül a vasárnap 18.30-kor kezdődő Győri ETO elleni Rohonci úti bajnokira a Szombathelyi Haladás. Hiába az október 23-i ünnep, az új vezetőedző, Szentes Lázár - érthető módon - egyetlen napot sem szeretne kihagyni.

Az első, szerda esti edzés gyakorlati része egyébként csúszással kezdődött, hiszen fél hétre kiírt tréning előtt a mester igyekezett valamennyi játékossal külön-külön és csoportosan is elbeszélgetni.

- Pozitívan, jó hozzáállással dolgoztak a játékosok, kezdem átadni számukra saját filozófiámat, amely minden edzőnek maga sajátossága - mondta Szentes Lázár. - Mindenesetre a játékosok vevők voltak a munkára, végig nagy odaadással dolgoztak. Az edzés előtt egyénileg és közösen is elbeszélgettem a futballistákkal, és ennek a folyamatnak még nincs vége.  Meg kell ismernem őket, és nyilván én is elmondom az elképzeléseimet. Ami a heti programot illeti, a vasárnapi bajnokiig minden nap egy edzésünk lesz. A szakmai stábban a távozó Székely Tibor utódja még nincs meg, más változás nem lesz. Jelenleg Jagodics Zoltán segíti a munkámat. Ezentúl egyébként valamennyi tréningre érkezik az akadémiáról néhány edző, akik besegítenek a munkánkba. Így több, kis csoportban végzendő foglalkozásra is lehetőség nyílik. Az edzők folyamatosan cserélődnek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!