Haladás

2017.01.16. 16:12

Nehéz döntést hozott a Haladás házi gólkirálya

Gaál Bálint három évre a bajnoki táblázat harmadik helyén álló Vasashoz szerződött.

Pum András

A 25 esztendős, az ősszel szerzett hét találatával házi gólkirály Gaál Bálint három évre a táblázat harmadik helyén álló Vasashoz szerződött. Az angyalföldiek kivásárolták 2019. nyaráig szóló szerződéséből.

- Nagyon nehéz döntést  hoztam, heteken keresztül gondolkodtam, noha a szívem idehúz, mégis váltottam - fogalmazott a 2014 nyarán igazolt Gaál Bálint. - Hogy miért? Úgy érzem, a Haladásnak idén nem lehetnek dobogós álmai, míg a Vasasnál komoly tervek vannak, jó esélye van a nemzetközi kupaszereplésre. Másrészt ez valamilyen szinten új kihívás az életemben, ha még többet szeretnék kihozni magamból, meg kellett ragadnom ezt az esélyt. Ez tűnt ésszerű döntésnek. Nagyon sokat köszönhetek a Haladásnak, a vezetőknek, Mészöly Gézának, a szakmai stábnak, NB I-es karrierem egyik legsikeresebb időszakát töltöttem mostani vezetőedzőmnél. Ám remélem, még ennél is jobb teljesítményre leszek képes Angyalföldön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!