Haladás

2015.11.17. 14:16

Nem adta fel a Haladás

A labdarúgó Magyar Kupa-nyolcaddöntőjének visszavágóján szerdán 20.15-kor a Videoton vendége lesz a Haladás. Az első meccsen a fehérváriak 1-0-ra nyertek.

Pum András

Három héttel ezelőtt az első, Rohonci úti mérkőzésen a Videoton a vasi származású Kovács István 54. percben szerzett találatával 1-0-ra győzött. Előnyük birtokában a székesfehérváriak a meccs esélyesei, ám a szombathelyiek még egyáltalán nem mondtak le a továbbjutásról.

– Noha hátrányban vagyunk, úgy utazunk Székesfehérvárra, hogy mindent megteszünk a továbbjutásért – szögezte le Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője. – Az első perctől kezdve tudatosítani akarjuk a hazaiakban, hogy még egyáltalán nincs lefutva a párharc. Természetesen mindennek alapja a stabil védekezés, ebből indított támadásokból kell gólt, gólokat szereznünk. Csakúgy, mint én, játékosaim is örülnek, hogy végre ismét tétmeccset játszhatunk. Számunkra valamennyi találkozó fontos, így a kupában is vannak még terveink. Sérülése után Popin még nem bevethető, Király és Bosnjak a válogatott meccsek miatt pihenőt kapott, és Stef Wils valamint Halmosi is pihen.

A keret: Rózsa, Gyurján M. – kapusok. Schimmer, Angyal, Fehér, Jagodics M., Jánvári, Gaál, Batarelo, T. Wils, Iszlai, Nagy P., Medgyes, Martinez, Gosztonyi, Németh M., Ugrai, Petró.

A mérkőzést Szabó II. Zsolt vezeti, segítői Erős Gábor, Georgiou Theodoros. A tartalékjátékvezető Oláh Gábor.

Schimmer Szabolcs az első, Rohonci úti meccsen harcosan futballozott

A mérkőzésről oldalunkon élő közvetítést olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!