Haladás

2014.03.27. 15:02

Nem elég a langyos középmezőny

A zöld-fehérek standard játékosa, Nagy Gábor úgy érzi, tavasszal négy pontot elhullajtott a Haladás. A középpályás a dobogóközeli helyeket vette célba.

Pum András

Az eddigi 21 bajnokiból húszon kezdett a Szombathelyi Haladás 28 esztendős támadó középpályása, Nagy Gábor. A mieink 8-asa ősszel egészen kiváló formában futballozott és tavasszal sem érheti panasz a játékát.

Nagy azt mondja, mindenképpen nyerni kell az Újpest ellen, hiszen a vasiak nem akarnak megragadni a középmezőnyben, ennél többre vágynak.

- Értesültünk arról, hogy az utóbbi időben gondok vannak az újpestiek háza táján, de azt gondolom, ez a játékukban nem mutatkozik meg - jelezte Nagy Gábor. - Tévében láttam a legutóbbi, Diósgyőr elleni bajnokijukat, nagyon meggyőzően futballoztak. Nem lesz egyszerű dolgunk vasárnap, hiszen mindössze négy pontra vannak mögöttünk a tabellán. Nem állunk rosszul a bajnokságban, de azért van bennünk egy kis hiányérzet. Az MTK ellen kapufákat lőttünk, Pápán rengeteg ziccert kihagytunk, úgyhogy négy ponttal többünk is lehetne. Nyilván nem örülünk, ha kimaradnak a helyzetek, viszont az biztató, hogy minden meccsen odakerülünk a kapu elé, megvannak a lehetőségeink. Jobban kell koncentrálnunk, nincs mese.  Pápán egész jól játszottunk, jó lenne átmenteni a múlt heti formát az Újpest ellen is.

Nagy Gábor szerint Pápán hagytunk két pontot, az Újpest ellen viszont nyerni kell vasárnap. Fotó: Szendi Péter

- Mindenképpen nyerni szeretnénk, hiszen fel akarunk zárkózni a középmezőny elejére, a dobogósok mögé. Nem szeretnénk a langyos középmezőnyben ellubickolni. Szurkolóink is elvárják, hogy minél előbbre végezzünk a tabellán, mi is jobbak és jobbak akarunk lenni. Rengetegen elkísértek minket Pápára, és ha már ott nem sikerült nyernünk, az Újpest elleni győzelemmel szeretnénk kárpótolni drukkereinket - zárta szavait Nagy Gábor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!