Haladás

2014.08.13. 17:14

Nem írtak alá, de maradnak Rocchiék

Egyelőre nem dőlt el, hogy az olasz csatár Tommaso Rocchi és a brazil védő, Emílson Cribari a Haladás játékosa lesz-e.

Pum András

Kedd este Szombathelyre érkezett a korábbi háromszoros olasz válogatott csatár, a 36 éves Tommaso Rocchi, valamint egykori laziós játékostársa, a 34 esztendős brazil belső védő, Emílson Cribari. A szabadon igazolható futballisták szerda délelőtt terheléses orvosi vizsgálaton estek át, majd kora délután itáliai menedzserük tárgyalóasztalhoz ült Tóth Miklóssal, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatójával.

– A terheléses orvosi vizsgálat eredménye Rocchinak sikerült jobban, ami nem is csoda, tekintve, hogy Cribari 23 óra utazás után ért kedd este Szombathelyre. Egyébként a brazil fiúé sem rossz, hanem átlagos eredményt hozott. – tudtuk meg Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezető igazgatójától. – Ami a délutánt illeti, egyeztettünk a két labdarúgó menedzserével, aki újra elmondta a már korábban megismert feltételeiket Tárgyaltunk a szponzorral is, amely állná a játékosok bérének nagy részét. Biztatóan alakulnak a dolgok, ám egyelőre nem számolhatok be megállapodásról. Jelenleg ott tartunk, hogy elkészítjük a szerződéstervezeteket, amelyet aztán véleményeznek a tulajdonosok , valamint Rocchi és Cribari is. A két játékos egyelőre Szombathelyen marad, nagy valószínűséggel csütörtökön a csapattal edzenek, legalább Artner Tamás vezetőedző is szemügyre veheti őket. Ezt követően vasárnap megnézik a Haladás–Pécs bajnokit, reményeink szerint a héten eldől, hogy leigazoljuk őket vagy sem.

Cribari egyébként meglehetősen peches, hiszen a madridi repülőtéren valamennyi csomagja elkeveredett.

Rocchi (balról) és Cribari az egyik szombathelyi hotel vendége. Fotó: Maitz Kinga

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!