Haladás

2014.04.19. 13:23

Nem változik a Hali költségvetése

Halmai Gábor, a Haladásban kisebbségi tulajdonos Halmill képviselője a Sport TV Mai Helyzet című műsorában beszélt a zöld-fehérekről.

nso.hu

Halmai Gábor kisebbségi társtulajdonos a Sport Televízió Mai helyzet című adásában beszélt a kiváló szereplésről, célokról, valamint a benne rejlő veszélyekről - olvasható az nso.hu-n.

Halmai szerint költségvetésben nem tudják felvenni a harcot a Videotonnal vagy a Ferencvárossal, így a csapatra fordított évi 450 millió forint a jövőben sem emelkedik.

- Továbbra is ekkora költségvetéssel kell folytassuk a munkát, éppen ezért a jövőben is a fiatal játékosok kinevelésére fektetjük a hangsúlyt - jelezte Halmai Gábor a Sport TV-ben - Az eredményekre természetesen büszkék vagyunk, de leginkább arra, hogy a magyar labdarúgásnak adunk egy Radó Andrást és egy Kovács Istvánt, illetve remélhetőleg hozzájuk hasonlóan a jövőben még másokat is. Bár "veszélyes" is, ha a klub ilyen jól szerepel, hiszen a meghatározó játékosok kapósak lesznek. Például Guzmics Richárdot nehezen tudnánk pótolni belső védő poszton.

- Sajnos, sok helyen kapkodást látok - mondta Halmai. - Annak idején az MTK-nál is voltak olyan időszakok, amikor nem ment. Aztán történt valami, mondjuk egy közös program, amely átbillent ilyenkor egy közösséget, és megfordulnak a dolgok. Azt gondolom, mivel Illés Bélával a játékosok oldalán is álltunk nem olyan régen, máshogy látunk bizonyos problémákat egy labdarúgócsapat életében. Szerintem meg kell találni egy csapat gerincét, amely megadja az állandóságot, és köré már be lehet építeni a fiatalokat. Artner Tamás remekül érzi ezt, tudja mikor kell berakni egy fiatalt az első csapatba, vagy épp mikor kell a második csapatunkba játékba lendíteni. A középmezőnyt tűztük ki célul, így nyomás sincs a srácokon és az edzőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!