Haladás

2016.01.03. 13:09

Hiányzott a foci a Haladás házi gólkirályának

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás támadója, Németh Márió a téli szünetben sem lógatta a lábát.

Pum András

A zöld-fehérek 20 esztendős támadója, Németh Márió sorsdöntő gólokat szerzett ősszel. A játékos a téli szünetben sem állt le teljesen a focival, a Vulcano Energia együttesében kispályázott.

– Úgy érzem, jó fél szezont zártam én és a csapat is, így talán jöhetett volna később is a téli szünet, de már éreztem magamon, hogy kicsit elfáradtam – jelezte a vasiak hat találatos házi gólkirálya, Németh Márió. – Az U20-as világbajnokság miatt nem volt nyári szünetem, így kellett a pihenő. Az első héten teljes pihenő volt, a másodikon és a harmadikon már mozogni kellett, kaptuk egy programot a szakmai stábtól amit végig kellett csinálni - de összességében azért a kikapcsolódáson volt a legnagyobb hangsúly. Őszintén szólva hiányzott a foci, nem hiába voltam ott Halmosi Péterrel a Vulcano Energia csapatában a Szilveszter Kupán - sajnos az elődöntőnél megszakadt a győzelmi sorozat, hetesekkel kiestünk és csak harmadikok lettünk a tornán. A szilvesztert  a párommal otthon töltöttük és együtt ünnepeltük az új evet! Most pedig nagy lendülettel, a jó tavaszi szezon reményében kezdtük el a felkészülést.

Németh Márió remek őszi szezont zárt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!