Haladás

2015.05.08. 15:45

Németh Márió: A döntetlen kevés Győrben

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás korosztályos válogatott játékosa, Németh Márió számára nem jelentett újdonságot a Mészöly Gézával közös munka.

Pum András

– Az U19-es válogatottban dolgoztam együtt Mészöly Gézával, így tudtam, mire számíthatok tőle – mondta a vasiak 20 esztendős támadó középpályása, Németh Márió. – A többiek is jól fogadták, mind emberileg, mind szakmailag szimpatikus  számukra. Igyekeztünk kiverni a fejünkből az elmúlt hetek történéseit, bár a csapaton belül ez soha nem volt probléma. Másrészt profik vagyunk, túl kell lépnünk dolgokon, ráadásul olyanokon, amelyek más együtteseknél is megestek már. Jól jött ez a pár sárvári nap, köszönet a klubnak érte, hiszen így még jobban összekovácsolódik a gárda.

Németh Márió győzni megy Győrbe. Fotó: Unger Tamás

- Ami a meccset illeti, a döntetlen most kevés lesz Győrben, győzni akarunk. Nem lesz könnyű, mert már biztos, hogy ősszel nem lesz NB I-es az ETO, így sok hazai futballista meg akarja mutatni mit tud - így könnyebben talál magának új csapatot - zárta szavait a 2014/2015-ös bajnokságban hatszor kezdőként, hétszer csereként pályára lépő, egy gólt szerző Németh Márió.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!