Haladás

2015.08.20. 13:17

Németh Márió elképesztő futómennyisége

Csakúgy mint Debrecenben, a Paks ellen is Németh Márió futotta a legtöbbet a mezőnyben. Ugyanakkor a tolnaiak ellen Gosztonyi András volt a Haladás legjobbja.

haladas.hu

Nem mondunk újat: Németh Márió remek formában futballozik az idei bajnokságban. A 20 éves futballista Debrecenben is a legtöbbet futotta a mezőnyben, a Paks ellen pedig rátett egy lapáttal még: 11995 métert teljesített, amelynél a két csapat futballistái közül senki sem futott többet. Ráadásul a győztes gólt szerző Márió nem csak kocogott, az övé volt a legmagasabb átlagsebesség a mezőnyben. Forrest Gump elbújhat...

Németh Márió emlékezetes emelése az alapvonalról. A labda a kapufáról vágódott ki

A két leggyorsabb játékos pedig szintén a Haladásból került ki: Ugrai Roland és Leandro Martinez volt a szombathelyi és paksi labdarúgók közül a legsebesebb.

De nézzünk egy másik elemző rendszert, az InStat-ot. Szokásunkhoz híven ezúttal is a három legjobb futballistánk nevét tesszük közé, de az nem titok: rengetegen kaptak magas pontszámot.

Az InStat adatai alapján Gosztonyi András 198 ponttal volt a legjobb Haladás-játékos a Paks ellen, őt Thomas Wils (136) és Leandro Martinez (194) követi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!