Németh Márió törökországi naplója - III. rész

2016. január 30., 21:25 szerző: haladas.hu
komment
A Szombathelyi Swietelsky-Haladás támadó középpályása, Németh Márió a beleki edzőtábor mindennapjait meséli el.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 1
G->reklam_mentes: 1

Összességében úgy érzem, hogy jól sikerült az edzőtábor. Nagyon profi körülmények között tudtunk felkészülni a tavaszi szezonra. Gondolok itt arra, hogy remek pályákon edzettünk és játszottunk. A hotel tényleg ötcsillagos volt, hiszen minden nap többféle étel közül választhattunk, a konditerem és a wellnesst is nagyon sokszor igénybe tudtuk venni. Fáradt vagyok, de inkább most legyek az, mint a nyitányon, a  Honvéd elleni mérkőzésen. Úgy érzem, hogy a román Voluntari ellen ment a legjobban nekem is és csapatnak is a játék - ezt a mérkőzést meg is tudtuk nyerni, de a másik két találkozón is voltak pozitívumok. A hibákat pedig megbeszéltük és tanultunk belőle. Az edzőtábornak a legnagyobb előnye az, hogy nemzetközi mérkőzéseket játszhatunk. Szerencsére az utolsó napokban már az időjárás is kellemes volt és nem fújt a szél. Tehát ahogy említettem is, jól éreztem magam Belekben, de természetesen várom, hogy hazamenjek. Januárban sokat voltunk külföldön, de úgy érzem, ennek meglesz a gyümölcse. A csapat eddig is nagyon erős volt, de most még jobban összekovácsolódott, remek hangulatban teltek a napok. Ma például az együttes egy része golfozni ment, akadt aki teniszezett, én pedig kosaraztam - a szombat délutáni program fakultatív volt. A tíz nap során voltunk kint a városban is, de én nem vásárolgattam, nem néztem annyira körül, inkább beültünk egy kávézóba beszélgetni, kávézni. Holnap négykor indul a gépünk, este 9-10 körül már otthon leszünk.

Köszönöm, hogy végigolvastátok a naplómat, találkozunk Szombathelyen!

Belek, január 30., szombat

 

Nagyon hasznosan teltek az elmúlt napok, most érzem magam a legfáradtabbnak, de bármikor nyugodtan fordulhatok Jaksihoz, masszőrünkhöz, aki felfrissíti a lábaimat. A masszőrszobában egyébként is jó hangulatban telnek az esték, gyakran ott jövünk össze csapattársainkkal egy kis csevejre. Mi amúgy ezen kívül Iszivel és Cucuval szoktunk esténként hármasban kártyázni. Az otthoniakkal is tartom a kapcsolatot, facebookon és viberen keresztül "beszélgetünk". Ami a Voluntari ellen 1-0-ra megnyert meccset illeti, noha az aznap reggeli edzésen kicsit nehezen mozogtam, de ahhoz képest a délutáni meccs összességében jól sikerült. Egy-két rossz megoldásom mellett több jó is volt, ráadásul a gól előtt én adtam be a szögletet. Nagyon jó és erős román gárda ellen játszottunk, az első félidőben több helyzetünk is akadt, sajnos az utolsó passzok vagy éppen a befejezés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Úgy érzem, végig kézben tartottuk a meccset és megérdemelten nyertünk. Egyébként az utóbbi időben sokat javult az időjárás Belekben, szinte tavaszias idő van. Jó minőségű pályákon tudunk edzeni, ami nagy előny, miután odahaza csak műfüves pályánk van. Ezért is nagyon jó, hogy itt készülhetünk. A környéken sok magyar csapat tréningezik, a nyíregyháziakkal és a diósgyőriekkel is találkoztunk már.

Üdvözlök mindenkit, hamarosan ismét jelentkezem!

Belek, január 27., szerda

 

Péntek reggel meg otthon edzettünk a műfüves pályán, majd a Tó-Vendéglőbe mentünk közös ebédre. Fél 3-kor indultunk el Bécsbe a reptérre, 18:55-kor szállt fel a gépünk, 2 óra 20 perc volt az út Antalyába. Hajnali egy óra volt mire kipakoltam és lefeküdtem. Másnap reggel konditeremben edzettünk, délután pedig kimentünk a pályára és egy meccs előtti edzéssel készültünk a vasárnapi mérkőzésre. Vasárnap egy nagyon jó lengyel csapat ellen játszottunk, sajnos 2-0 kikaptunk, de voltak nagyon jó periódusok a mérkőzésen - a második félidőben több lehetőségünk is volt. Eddig jól telnek a napok, amikor lehetőség van pihenek, de ha van egy kis időnk, Cucuval és Iszivel kártyázunk. Utóbbival vagyok egyébként egy szobában. A hotel nagyon szép, jók a körülmények és kaja is nagyon jó. Nagyon nagy a választék ételekből, mindenki profi játékos, tudja tehát, hogy miből mennyi kell és mit ehet - nincs tehát előírva, mit szabad ennünk! Én általában halat és csirkét fogyasztok, desszertnek pedig rengeteg gyümölcsöt.  Az idő még sajnos annyira nem jó, erős szél fúj, de holnaptól jobb időt ígérnek.

Üdvözlök mindenkit, hamarosan ismét jelentkezem!

Belek, január 24., vasárnap

haladas.hu

2016. január 30., 21:25 szerző: haladas.hu

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...