Haladás

2014.08.22. 15:31

Optimista a Haladás válogatott kapusa

Rózsa Dániel, a Haladás kapusa előzetesen elfogadná a döntetlent Debrecenben, de reméli, akár a győzelem lehetősége is bent lesz a meccsben.

Pum András

-  Nehéz meccsre, ugyanakkor arra számítok, hogy lesz esélyünk Debrecenben jó eredményt elérni – jelezte Rózsa Dániel, a Haladás kétszeres válogatott kapusa. – Az Európa-liga szereplésük miatt valószínűleg nem a legjobb csapatukkal állnak ki, emellett sérültjeik és eltiltott játékosuk is van. Persze így is erősek, középpályásaikra nagyon oda kell figyelnünk, elöl Kulcsár Tamást tartom a legveszélyesebb támadójuknak Az új stadion biztosan valamennyiünket feldob, a dánok elleni válogatott meccsen már jártam ott, remek létesítmény. Most azonban nem gyönyörködni, hanem futballozni megyünk. Látatlanban a döntetlen elfogadnám, de remélem, lesz esélyünk a győzelemre is. Való igaz, a válogatott összetartások és a bajnokik miatt az utóbbi időben sokat utaztam, de ez nem jelent akkora problémát, amikor csak tehetem, pihenek.

Rózsa Dániel nem gyönyörködni megy a Nagyerdei Stadionba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!