Haladás

2014.04.21. 10:21

Rosszkor voltak rossz helyen

Hengerelt a Haladás II. az NB III-ban. A Dvorschákkal, Devecserivel megerősített vasiak 6-0-ra verték a Tökölt.

Vas Népe

Szombathelyi Haladás II.–Tököl 6-0 (2-0). – Szombathely, Király Sportlétesítmény, 50 néző, vezette: Németh R.

Haladás II.: Dombó – Zsirai, Dvorschák, Devecseri, Füredi – Jancsó (Bedi), Szakály, Halmai (Tóth M.) – Rácz, Medgyes (Tihanyi), Gyurján. Edző: Tóth László.

Már a kezdősípszót követően magához ragadta a kezdeményezést a hazai csapat, amely bő negyedóra elteltével megszerezte a vezetést. A vendégek erejéből csak a védekezésre futotta, sorban jöttek a gólok, osztálykülönbség volt a két csapat között. A sok ziccert kihagyó és Medgyes révén a kapufát is eltaláló hazaiak akár kétszámjegyű győzelmet is arathattak volna.

A Haladás II-ben mindenki jó teljesítményt nyújtott. Gólszerzők: Gyurján (16.), Medgyes (26.), Bedi (64.), Rácz (66.), Szakály (75.), Dvorschák (89.).

 

Rácz Barnabás szerezte a Haladás II. negyedik gólját. Fotó: Ohr Tibor

Tóth László: – Az ellenfél rossz időben volt rossz helyen. Ennyi visszajátszóval az egész bajnokság során nem álltunk fel, és minden valószínűség szerint nem is fogunk. Nem fért kétség a győzelmünkhöz.

Tudósított: Márkus Gábor

További eredmények: Nagyatád–Dorog 1-1, Mosonmagyaróvár–Diósd 3-1, Veszprém–Budaörs 2-2, Andráshida–Győri ETO II. 4-1, Csepel–Újbuda 2-0, Balatonfüred–BKV Előre 0-1, Körmend-Csákvár 1-5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!