Haladás

2015.09.25. 16:10

Bosnjak győzelemre készül a Vasas ellen

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás bal oldali védője szerint aki döntetlenre játszik, az általában kikap.

Pum András

A zöld-fehérek bal oldali védője, a szerb-magyar Predrag Bosnjak eddig mind a kilenc bajnokin kezdőként szerepelt. A 29 esztendős futballista lendületes futballja felkeltette Bernd Storck szövetségi kapitány figyelmét is, a német mester a románok és az északírek ellen is behívta a válogatott keretbe "Pedrót", csakúgy mint most, a Feröer-szigetek és a Görögország ellen készülő keretbe is. Bosnjak a Haladás szombati ellenfele, a Vasas ellen győzelmet vár.

– Többet tud a Vasas annál, amit eddig produkált – szögezte le Predrag Bosnjak, a vasiak 29 éves egyszeres válogatott védője. – Hiába szerepelnek jobban idegenben, mint hazai pályán, nem hinném, hogy túlságosan kinyílnak és bátran játszanak a Rohonci úton. Eddig nem sok pontot gyűjtöttek, elképzelhető, hogy majd ezután lendülnek bele, de ellenünk még biztos nem gyarapítják pontjaik számát. Lehet, hogy még kissé szokatlan számukra az NB I. - ezért (is) gyengébbek az eredményeik. És igazoltak néhány játékost is, akik még nem szoktak össze a többiekkel. Lényeg, hogy mi saját játékunkat játsszuk, természetesen nyerni akarunk a Vasas ellen. Amúgyis mindenki ellen győzni akarok, aki úgy lép pályára, hogy jó a döntetlen, az szinte biztosan kikap. Nem jelenthet gondot majd a csúszós talaj, hiszen manapság a legtöbb pálya gyepét amúgyis fellocsolják meccs előtt. Örülök, hogy ismét bekerültem a magyar válogatott keretébe, de ez nem csak az én, hanem például Király Gábor érdeme is, aki rutinjával, bravúrjaival nyugodtságot, tartást ad a védelemnek.

Bosnjak lendületes játéka sokat érhet a Vasas ellen is

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!