Haladás

2014.09.14. 15:07

Radó András Münchenben

Egy bajor térdspecialistához utazik kedden a Szombathelyi Haladás sérült labdarúgója.

Pum András

Több mint egy hónapja, az augusztus 2-i, kecskeméti bajnokin szenvedett térdsérülést a Haladás támadója, Radó András. A zöld-fehérek tavalyi házi gólkirálya azóta jónéhány orvosnál járt már, kedden egy müncheni térdspecialistához utazik ki.

- A közelmúltban Tommaso Rocchi sérülése kapcsán járt Szombathelyen az 1860 München egyik masszőre, akivel én is összeismerkedtem - mondta Radó András. - Azóta is tartjuk a kapcsolatot, rendszeresen érdeklődik, hogy van a sérülésem. Felajánlotta, ha gondolom összehoz egy müncheni térdspecialistával. Korábban már megnézett idehaza jó néhány doktor, egyikük sem mondta, hogy műteni kellene, viszont egy térdszalaghúzódásnak és zúzódásnak ennyi idő alatt már rendbe kellett volna jönnie. Lehet, hogy a csonthártyám is begyulladt, nem tudom. Mindenesetre kedden kiutazok az előbb említett német doktorhoz, abban bízok, azt mondja: a fájdalom dacára is nyugodtan edzhetek, nem sérülök rá. A héten ugyanis csak futottam, a labdás edzésekbe nem szálltam be, de így is fáj a térdem. Ezt még valahogy kibírom, lényeg, ha pályára lépek végre, nem rontok a helyzetemen. Szóval abban bízok, hogy ezzel a jó hírrel térek haza szerdán.

Radó András góljai úgy hiányoznak a Halinak, mint egy falat kenyér. Fotó: Unger Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!