Haladás

2014.10.06. 12:06

Radó sikeres visszatérése

Radó András az augusztus 2-án, Kecskeméten elszenvedett térdsérülése után a Pápa (2-0) elleni vasárnapi bajnokin játszott újra a Haladásban.

Pum András

- A múlt heti edzéseken gyakorolt egymás közötti játékból ki lehetett következtetni, hogy Artner Tamás számol velem a Pápa ellen – jelezte Radó András. – Az edzéseken és a mérkőzés előtt még volt bennem némi félsz, hogy bírja a lábam, de ahogy Kassai a sípjába fújt, csak a játékkal foglalkoztam. Ahhoz képest, hogy két hónapot kihagytam, nem ment rosszul a futball, remélem sikerült hozzátennem a játékhoz, de tudom, lesz ez még jobb is. Gólpasszt adtam, ha egy kicsit több szerencsém van, gólt is rúghattam volna. Védekezésben Rocchival egyvonalban mozogtam, támadásban mellőle indultam, az ellenfél védői és középpályásai között kellett elkérnem a labdákat. De a széleken is többször feltűntem, persze elsődlegesen az volt a dolgom, hogy minél többször a kapu elé érjek. Elöl jól megértettük egymást a társakkal.

Radó András visszatért, a Haladás pedig újra győzött. Fotó: Unger Tamás

- Gondolom látszott, nem vagyok százszázalékos erőállapotban, a 70. perc körül elfáradtam. Ez nem azt jelenti, hogy lépni sem bírtam, hanem hogy normál esetben korábban simán végigbírtam egy meccset, most azonban éreztem, jobban be kell osztanom az erőmet. Szerencsére meccs alatt és utána sem fájt a lábam - végre rendbejött a térdem. Jól jön a válogatott meccsek miatt plusz egy hetes szünet, többet tudok dolgozni és készülni a dunaújvárosi élet-halál meccsre - zárta szavait Radó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!