Haladás

2014.05.21. 09:10

Radót a Fradi vinné - Bosnjak iránt is érdeklődnek

A Haladás futballistájáért, Radó Andrásért hivatalosan is bejelentkezett az FTC, és Predrag Bosnjakért is érkezett ajánlat egy magyar csapattól.

Pum András

A csakfoci.hu információja szerint Radó Andrásért megkezdődtek a tárgyalások a Haladás és az őt megszerezni kívánó Ferencváros között.

Mind a támadó Radó András, mind pedig a bal oldali védő Predrag Bosnjak remek szezont futott. A 20 esztendős Radó 14 gólnál jár a bajnokságban, és meghívót kapott a felnőttválogatottba,  februárban egy évvel, 2016. december 31-ig szerződést hosszabbított a zöld-fehérekkel. A tavaly télen Veszprémből igazolt, azóta már kettős, szerb-magyar állampolgár Bosnjak is jól teljesített Szombathelyen. A lendületes védőt év elején többször is meghívta a válogatott keret kétnapos összetartásaira Pintér Attila szövetségi kapitány.

Nos, elképzelhető, hogy nyáron mindkét játékos távozik a Rohonci útról.

Könnyen lehet, hogy Radó utolsó Rohonci úti meccsét leendő csapata ellen játszotta. Fotó: Unger Tamás

- Radóért hivatalosan bejelentkezett a Ferencváros, és konkrét vételi ajánlatot is tett -  tudtuk meg Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezető igazgatójától. - Tárgyalunk a fővárosiakkal, egyelőre ennél többet nem mondhatok. Radó iránt egyébként belföldről és külföldről is van érdeklődés, de hivatalos ajánlat csak az FTC-től érkezett.

- Úgy tudjuk, Bosnjak is kapós.

- Ez valóban így van, élő szerződésű játékosaink közül még Bosnjakot vinnék, itthonról és külföldről is érdeklődnek iránta, van közte komoly ajánlat is - ez egy magyar együttestől érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!