Haladás

2017.02.23. 17:19

Rangos elismerés a Haladásnak

Az NB I-es bizottság elnökének a Szombathelyi Swietelsky-Haladás többségi tulajdonosát, Halmai Gábort választották.

Pum András

Az NB I-es bizottság elnöki posztja tavaly novemberben üresedett meg a ferencvárosi Orosz Pál lemondásával. A pozícióra az 57-szeres válogatott Halmai Gábor, valamint Deutsch Péter, az MTK Budapest elnöke pályázott. Nos előbbi, azaz a Haladás többségi tulajdonosa kapta a több szavazatot.

- Évek óta az MLSZ szakmai bizottságában képviselem a Haladást, most e grémium tagjai Deutsch Pétert és engem javasoltak az NB I-es bizottsági elnöki posztjára – tudtuk meg Halmai Gábortól. – Nagyon boldog vagyok, hogy a többségnek rám esett a választása. Gyermekkoromtól kezdve egész életemet a futballban töltöttem, örülök, ha valamit visszaadhatok ennek a gyönyörű sportágnak. Noha a Haladás delegált, valamennyi csapat érdekét ugyanúgy kell képviselnem, terveket kell készítenünk és közös véleményt kell kialakítanunk. De úgy gondolom, a Haladás számára büszkeség, hogy a klub adja az NB I-es bizottság vezetőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!