Haladás

2014.08.12. 17:36

Rocchi és Cribari Szombathelyen

Kedd este megérkezett a schwechati repülőtérre, az éjszakát pedig az egyik szombathelyi szállodában tölti a Haladás által kiszemelt olasz Tommaso Rocchi és a brazil Emílson Sanchez Cribari.

Pum András

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Szombathelyi Haladás látókörébe került a volt háromszoros olasz válogatott, a Lazio egykori legendás csapatkapitánya, Tommaso Rocchi. A 36 éves futballista másfél hete élőben megtekintette a Haladás kecskeméti bajnokiját, másnap tárgyalóasztalhoz ült a szombathelyi vezetőkkel, majd igényeit írásban is elküldte.

Nos, azóta felgyorsultak az események, az egyeztetések ugyanis biztatóan alakultak, ennek köszönhetően Rocchi repülőgépe kedd este a bécsi repülőtéren landolt, majd az éjszakát már az egyik szombathelyi szállodában tölti.

Szerdán pedig Rocchi már a Rohonci úton tárgyal a Haladás vezetőivel.

A támadóval együtt jött korábbi, laziós csapattársa, a 34 éves brazil belső védő Emílson Sanchez Cribari, őt is szerződtetheti a klub. A két labdarúgót Massimiliano Caroletti, a Haladás marketingigazgatója fogadta a bécsi repülőtéren.

Cribari (balról) és Rocchi a schwechati repülőtéren. Fotó: Massimiliano Caroletti

Amennyiben tehát a tárgyalások eredményre vezetnek, mindkét szabadon igazolható futballista zöld-fehérbe öltözik. Információink szerint Rocchi és Cribari fizetésének döntő részét egy cég állná, amely ennek fejében mezszponzora lesz a Haladásnak.

Értesülésünket Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója is megerősítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!