Haladás

2015.09.01. 08:23

Tommaso Rocchi Tatabányára igazolt

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás volt támadója, Tommaso Rocchi az NB III-as Tatabányához szerződött.

Pum András

A Lazio egykori legendás csatára, a korábbi háromszoros olasz válogatott Tommaso Rocchi tavaly szeptember 10-én igazolt a Haladásba és hamar a szurkolók kedvencévé vált. Rocchi 10 bajnokin volt kezdő, kétszer csere és három gólt szerzett

A 38 esztendős futballista kontraktusa a nyáron lejárt, és noha elégedettek voltak vele a zöld-fehéreknél, a légióskvóta miatt óvatosan kellett sáfárkodniuk a külföldiek szerződtetésével.

Rocchi kedvenc volt a Rohonci úton

Nos, Tommaso Rocchi hétfőn az NB III. utolsó előtti helyén tanyázó Tatabányához igazolt, ahová  Giordano Bruno személyében itáliai edző érkezett.  A bányászvárosban 70 százalékos tulajdonrészt szerzett a Magyarországon az olasz Massimiliano Caroletti fémjelezte itáliai AGS Sport, amely a Szombathelyi Swietelsky-Haladással is kapcsolatban áll. Mint ismert, a cégnek köszönhetően került Szombathelyre többek között Rocchi, Martinez és Alcibiade is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!