Haladás

2014.08.03. 14:36

Rocchinak szimpatikus volt a Haladás futballja

A legutóbb az olasz második ligás Padovában futballozó 36 éves, egykori háromszoros válogatott csatár, Tommaso Rocchi közölte igényeit a Haladás vezetőivel.

Pum András

Mint arról korábban már beszámoltunk, szombat kora délután érkezett Magyarországra Tommaso Rocchi. A Lazio egykori legendás csapatkapitánya este Kecskeméten végignézte a Szombathelyi Haladás bajnokiját, majd az éjszakát Győrben töltötte.

Másnap délután - szintén a Rába-partján - tárgyalóasztalhoz ült a Haladás vezetőivel, így Tóth Miklós ügyvezető igazgatóval és Kóbor László kisebbségi tulajdonossal. Este pedig már Bécsből visszarepül Olaszországba.

A szombat esti Kecskemét-Haladás bajnoki előtt Tóth Miklós ügyvezető és Tommaso Rocchi. Fotó: Massimiliano Caroletti

- Elöljáróban el kell mondanom, Rocchinak nagyon szimpatikus volt a Haladás Kecskeméten látott sokat passzoló futballja - tudtuk meg Tóth Miklóstól. - Ami a tárgyalást illeti, jelen volt többek között a játékos felesége, valamint menedzsere is. A menedzser közölte a labdarúgó igényeit, abban maradtunk, majd írásban is elküldik kéréseiket, amelyet továbbítok a tulajdonosoknak. Ők döntik el, ki tudjuk-e fizetni a labdarúgót. Rocchi igényeiről értelemszerűen nem szeretnék nyilatkozni, az esetleges szerződés időtartamáról pedig még nem esett szó. Rocchinak egyébként több ajánlata is van, ám mint elmondta, ha meg tudunk egyezni, szívesen igazolna a Haladáshoz. Nem levezetni jönne, szeretne meghatározó játékosa lenni csapatunknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!