Haladás

2015.05.07. 17:35

Sárváron készül a Hali a Győri ETO ellen

Csütörtök estétől az egyik sárvári hotelben készül a Szombathelyi Swietelsky-Haladás a szombat esti Győri ETO elleni idegenbeli összecsapásra.

haladas.hu

Szerda este, csütörtök délelőtt és délután is edzett a Haladás, majd a csapat buszra pattant és meg sem állt Sárvárig. A tulajdonosok és vezetők úgy döntöttek, nem sajnálják a pénzt a csapat minél jobb és nyugodtabb felkészülésére.

A zöld-fehérek ugyanis a csütörtök és péntek éjszakát is a négycsillagos sárvári Danubius Health Spa Resort Hotelben töltik - amolyan mini edzőtáborba vonulnak tehát Halmosiék. A péntek késő délutáni edzésre ugyan visszabuszoznak a Rohonci útra, ám az előtte és után lévő időben Sárváron lesznek, ahol Mészöly Gézának nyugodt körülmények között lesz ideje elbeszélgetni a játékosokkal, megismerni, felkészíteni őket a szombaton 18.30-kor kezdődő Győri ETO elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésre.

A mieink szombaton is Sárváron lesznek, onnan utaznak Győrbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!