Haladás

2014.08.14. 12:14

Aki elhozta Rocchiékat

A Haladás marketingigazgatója, Massimilano Caroletti úgy látja, Rocchival és Cribarival jelentősen erősödne a zöld-fehér együttes. Caroletti több róla szóló pletykát is cáfol.

Pum András

Nyár eleje óta dolgozik a Haladásnál Massimiliano Caroletti. Az olasz marketingigazgató nem a klub alkalmazottja, nem kap fizetést, akkor keres pénzt, ha szponzort, esetleg játékost szerez a zöld-fehéreknek. Carolettit azzal vádolták, hogy hazájában anno felnőttfilmeket is rendezett, sőt az egyikben szerepelt.

– Soha nem volt közöm felnőttfilmekhez, nem rendeztem és nem szerepeltem egyben sem – mondta Massimiliano Caroletti. – Az ominózus film egy 11 évvel ezelőtti erotikus vígjáték volt, amit a Sampdoria elnöke jegyzett producerként. Viszont korábban 14 filmben szerepeltem színészként, hatot pedig rendeztem. Az egyikkel - a Taxilover című thrillerrel - 2005-ben megnyertem az Olaszországban híres BAFF filmfesztivált, a díjat Francis Ford Coppola adta át. 2009-ben az egyik vígjátékom karácsonykor a legnézettebb filmnek bizonyult Itáliában. Emellett több neves futballista – Di Canio, Mutu, De Silvestri, Peruzzi, Cissé – imidzsét építettem fel, 2004-ben pedig az olasz harmadosztályú Viterbese tulajdonosa voltam.

Ben Stiller és Massimilano Caroletti

Emlék a Lazio drukkereitől

- Még valami: 2010-ben volt 110 éves a Lazio, ennek alkalmából a híres Irriducibili szurkolói csoporttól kaptam egy emlékplakettet, mint a klub legjobb "celeb" szurkolója. Ezek a tények. Megelégeltem, hogy - gyakran a szerző nevének feltüntetése nélkül - mindenféle hazugságot írnak rólam a különböző újságok, internetes portálok. Immáron az ügyvédeké a főszerep, aki valótlanságot írt rólam és a családomról, felelni fog - jelezte Caroletti.

Massimiliano Caroletti Francis Ford Coppola társaságában

Caroletti (jobbról) a második, balján Cissé, jobbján felesége, Henger Éva

Adrian Mutuval

-  Ami a Haladást illeti, a vasi csapat játékosokat keresett, így kerültünk kapcsolatba egymással, így került képbe Rocchi és Cribari is. Miután neves labdarúgókról van szó, akik már sokat letettek az asztalra, Haladás csak úgy tudja fizetni őket, ha egy – magyar, nem pedig máltai szponzor – is besegít - folytatta Caroletti. - Miután neves labdarúgókról van szó, akik már sokat letettek az asztalra, a Haladás csak úgy tudja fizetni őket, ha egy – magyar szponzor – is besegít. Ebben is segédkezem, a céggel már készült egy
írásos szerződéstervezet . A Haladásé és ezé a cégé lenne a két futballista játékjoga. Ez egyáltalán nem ördögtől való ötlet, Olaszországban például ha Antonio Conte lesz a szövetségi kapitány, nem csak a szövetség, hanem egy támogató is fizeti a bérét. Brazíliában több játékos is például bankok tulajdonában van. Rocchinak egyébként nagy kihívás lenne az NB I-ben szerepelni, odahaza legutóbb a másodosztályban játszott, számára nagyobb dolog az élvonalban szerepelve mondjuk 20 gólt rúgni, és úgy visszavonulni, esetleg továbblépni. Meggyőződésem, Rocchi Cribarival együtt nagy erősítést jelentene a Haladás számára, egy Radó-Rocchi támadósor ütős lenne. Biztos vagyok benne, Artner Tamás vezetőedzőnek is sokat segítene a két futballista, velük még a tavalyinál is jobb eredményt érne el a csapat. A két játékos példát adhatna a többieknek, pluszerőket mozgosíthatna a csapaton belül. Hallottam, sokan attól félnek meccseket adnak majd el, erre csak azt tudom mondani, akik ilyen karriert tudnak a hátuk mögött, nem rontják le a róluk kialakult képet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!